Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Készíts szappant házilag!  Vegyszermenteset, finom illatút, amire mindig vágytál! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. november 16.
ImageA múltkor említettem, hogy a tusfürdők nem tisztítanak eléggé, mert nem távolítják el az elhalt hámsejteket – s közben túl sok zsiradékot oldanak le a bőrfelszínről. Míg a szappan lúgos kémhatása miatt elpusztítja a bőr felületén élő kártevőket, így fertőtlenít és hatékonyan tisztít. Eltávolítja az elhalt hámsejteket és a tévhittel ellentétben nem szárít, hanem hidratál. Ezért is érdemes szappant használnunk tusfürdő helyett.
Tovább...
 
Jótékonysági kézműveskedés a fehérvári NOE csoport klubdélutánján Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. november 16.
ImageA Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) székesfehérvári csoportja legutóbbi klubfoglalkozásán adventi koszorúk és színes dísztárgyak készültek a szervezet országos jótékonysági eseményére. Az alábbiakban olvasható Sebők Jusztina, NOE csoportvezető beszámolója.
Tovább...
 
Újra nyit a városi síbank Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2017. november 16.
ImageKözeleg a téli sportok szerelmesei által nagyon várt síszezon. Ahogy hosszú évek óta mindig, most is lesz lehetőség az alapvető felszerelések kölcsönzésére, idén is vár minden sporttársat a székesfehérvári Városi Síbank a Vasvári Pál Általános Iskolában.
Tovább...
 
Adventi programok új helyen Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 16.
ImageA korábbiakhoz képest frissített koncepcióval, új programokkal, új helyszínen várják az érdeklődőket Velencén a hagyományos adventi programsorozatra.
Tovább...
 
Gazdasági fejlődés a dualizmus korában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. november 15.
A szemeszter harmadik előadásával folytatódik szerdán a Kodolányi Szabadegyetem – a Harmadik Kor Egyeteme programsorozat. Ezúttal a magyar gazdaság fejlődéséről lesz szó a dualizmus korában. A programot a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban tartják.
Tovább...
 
Emlékfalat avatnak "Tilu" tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. november 15.
Image2014 november 16-án tragikus hirtelenséggel, éppen egy jégkorongtorna közben, a kispadon lett rosszul és hunyt el 38 évesen Rajz Attila. Az egykori kiváló, erdélyi származású, válogatott fehérvári hokisra halálának 3. évfordulóján csütörtökön (november 16.) hozzátartozói, barátai és egykori csapattársai mérkőzéssel emlékeznek az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.
Tovább...
 
Nevelés teszi az embert, és az ember a hazát Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. november 15.
ImageEmlékdiplomásokat köszöntöttek kedden délután a Városházán. Arany-, gyémánt-, vas- és rubinoklevelet kapott összesen ötven pedagógus, akiket dr. Cser-Palkovics András polgármester és Jámbor Ferencné, a PSZ Fejér Megyei Szervezetének elnöke köszöntött. A rendezvényen a Tóvárosi Általános Iskola tanárai és diákjai adtak zenés-verses-táncos műsort.
Tovább...
 
Robotok és BBQ Nyomtatás E-mail
Írta: Lugosi Balázs   
2017. november 15.
ImageHasznos és inspiráló előadások a Fiatal Vállalkozók Hetének fehérári programján. Az Óbudai Egyetemen tartott előadásokban a digitalizáció, innováció fontosságát hangsúlyozta az Alba Innovár, a külföldi piacra jutásról tudhattak meg hasznos információkat a Magyar Nemzeti Kereskedőház előadásából valamint megismerhették az éttermet és gasztrobárt is vezető, nemzetközi BBQ-versenyen első helyet szerző Turanitz Katát és Gergőt.
Tovább...
 
Mentorhét kezdődik az énekesek számára Nyomtatás E-mail
Írta: Sári Máté   
2017. november 15.
ImageSűrű napok elé néznek a Fehérvár Hangja versenyzői, a hét kulcsszava a „próba” lesz: ének- és táncpróbák kezdődnek, és próbálják a döntőn viselt ruhákat, cipőket is. A mentorhét a döntősök vacsorájával zárul.
Tovább...
 
Téli útüzemeltetésre váltott a Városgondnokság is Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2017. november 15.
Szerdától téli útüzemeltetésre vált a Városgondnokság, ami azt jelenti, hogy november 15-től készenlétben van az a géppark, amivel szükség esetén el lehet végezni a síkosságmentesítést vagy az utak tisztítását. A keddi gépszemlén megnézték, hogy megfelelő állapotban vannak-e a járművek, illetve a rendőrség is átvizsgálta nem csak a Városgondnokság saját gépállományát, hanem az alvállalkozókét is.
Tovább...
 
Hatvan intézmény fiataljai tanácskoztak a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. november 15.
ImageA Városházán ülésezett a Fejér Megyei Diákparlament. A napirendi pontok között beszámolót tartottak az Országos Diákparlament februári üléséről és az Országos Diáktanács munkájáról, valamint megválasztották az országos küldötteket. A résztvevőket dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte, kiemelve a fiatalok aktivitásának fontosságát.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11353 - 11363 / 20484